SSI og RUBOW arkitekter indgår eksklusivaftale

RUBOW arkitekter har, sammen med underrådgivere Krydsrum og WSP, vundet en 4-årig eksklusiv rammeaftale med Statens Serum Institut (SSI). Aftalen omfatter transformation, modernisering, renovering og vedligeholdelse af SSI’s 55.000 m² store bygningsportefølje fordelt på 80 bygninger. Derudover omfatter aftalen strategisk udvikling af det 11 ha store Campusområde på Artillerivej, herunder også fortætning i form af tilbygninger og nybyggeri.

”Vi glæder os til at udvikle SSI’s Campus over de næste fire år, og ser store potentialer i det tætte samarbejde, vi får mulighed for at opdyrke i en langsigtet samarbejdsaftale som denne”,  udtaler Helene Skytte Olesen, arkitekt maa og associeret partner hos RUBOW arkitekter. ”SSI’s campus, placeringen i byen og mulighederne, både i og mellem bygningerne på campus, rummer store kvaliteter, som vi glæder os til at udvikle sammen med bygherre”.

Den markante bebyggelse, på det tidligere kaserneområde mellem Amager Boulevard og Njalsgade, rummer både kontorer og laboratorier samt forsknings- og produktionsfaciliteter i attraktive omgivelser.

RUBOW arkitekter vil, i samarbejde med underrådgiverne, varetage arkitektrådgivning, projekterings- og IKT-ledelse, byggeledelse, bygherrerådgivning samt landskabsarkitektrådgivning fra byggeprogram og ideoplæg til aflevering og gennemgang af færdigt byggeri.

SSI har, i sin tildeling, lagt særlig vægt på leverancesikkerhed og samarbejdsevne samt vores strukturerede systemer, værktøjer og procedurer. Derudover er der lagt vægt på det tilbudte teams faglighed, erfaring samt personlige kompetencer og egenskaber med henblik på at indgå i et tæt forpligtende samarbejde.

SSI har allerede rekvireret den første opgave. En smuk og bevaringsværdig kasernebygning skal transformeres fra lager til kontorformål.