Ny rammeaftale med Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune har tildelt RUBOW arkitekter og underrådgiver Tyréns en treårig rammeaftale. Rammeaftalen er som primær samarbejdspartner i forbindelse med nybyggeri og større ombygninger indenfor skole-, kultur-, idræts- og daginstitutionsområdet.

”Branchen udvikler sig på en måde, hvor det bliver mere og mere almindeligt at bygherre og rådgivere går sammen i langvarige tillidsbaserede samarbejder. Derfor er vi selvfølgelig rigtigt glade for at Rudersdal Kommune har valgt os som totalrådgiver på den her rammeaftale. Vi glæder os til at komme i gang”, udtaler Lars Hetland, Direktør og Partner hos RUBOW arkitekter.

Rudersdal Kommune har en række projekter under overvejelse, herunder opførelse af en ny daginstitution, opførelse af en ny idrætshal og renovering af en eksisterende. Herudover vil der formentlig i løbet af kontraktperioden opstå nye behov, fx inden for daginstitutionsområdet, hvor børnetallet pt. er stigende.