Innovation i byggebranchen

Hvad sker der når man samler 100 erfarne ingeniører, arkitekter, byggefolk, udviklere, designere og hackere i BLOXHUB og beder dem kigge kritisk ind i branchens processer?

Der skabes innovation!

I weekenden blev der afholdt AEC Hackathon i BLOXHUB. Team RUBOW/DTU vandt en præmie for ”Best Project that solves a big AEC problem”, med et Proof-of-Concept på, hvordan en brandrådgiver kan kommentere brandplaner ved at anvende en såkaldt ”game engine” og sende data tilbage i arkitekternes bygningsmodel.

AEC (Architecture, Engineering, Construction) Hackathon er et netværksarrangement, hvor tech-interesserede mødes for at ”hacke” byggebranchen, det være sig byggekomponenter, hardware, software eller workflows.

RUBOW arkitekter var repræsenteret af Maja Smed Kristensen, Anders Bomann, Niklas Rosenkilde Rasmussen og Tue Kappel. Det forlyder at præmiesummen skal bruges på wienerschnitzler og guldøl.