I maskinrummet på de Strategiske Partnerskaber

RUBOW arkitekters almensektorchef Britt Nemmøe deltager, sammen med Lone Zeeberg Nielsen, udviklings- og byggechef hos fsb samt Erik Vibe Pedersen, sektionsdirektør NCC, på Værdibygs kommende temamøde om Strategiske Partnerskaber.

På temamødet vil fsb HJEM invitere deltagerne ind i maskinrummet omkring udbudsprocessen. Hvad skal man sælge? – og hvordan skal man vælge?

Temamødet løber af stablen tirsdag den 21. maj 2019 i Bygningskulturens Hus. Interesserede kan læse mere og tilmelde sig her

Det strategiske partnerskab fsb HJEM består af NCC, COWI, Smith Innovation og RUBOW arkitekter. Partnerskaber løber over de næste 4-6 år og styrker sammenhængen på tværs af traditionelle faggrænser med en organisation, der skaber læring på tværs af projekter til gavn for fsb’s beboere.