Om os

RUBOW arkitekter skaber ny arkitektur i respekt for mennesker og miljø.

Gennem 30 år har vi deltaget i løsning af mange forskellige opgaver, som har betydning for udviklingen af vores velfærdssamfund, primært inden for undervisning, sundhed og boligbyggeri.

.“For os er arkitektur en katalysator for en bæredygtig samfundsudvikling, der har fokus på det enkelte menneske. Dét er vores mission.”

Vi er en værdibåren virksomhed med kontor i både København og Aarhus, bestående af mere end 80 medarbejdere, erfarne og professionelle, faglige og dedikerede, generalister og specialister.

Direktionen består af Lars Bo Lindblad, direktør og partner, Lars Hetland, direktør og partner, Susanne Hansen, kreativ direktør og partner samt Rasmus Kierkegaard, direktør og associeret partner i RUBOW arkitekter Aarhus. I RUBOW arkitekter Aarhus, indgår desuden partner Rikke Hinkbøl Jensen og partner Uffe Breinholt.

I RUBOW arkitekters ledelse er der tillige 4 associerede partnere: Britt Nemmøe, Helene Skytte Olesen, Stine Poulsen samt Katrine Daugaard Jørgensen.

Partnere og associerede partnere i RUBOW arkitekter. Øverst fra venstre; Susanne Hansen, Lars Bo Lindblad og Lars Hetland. Midten fra venstre; Rasmus Kierkegaard, Rikke Hinkbøl, Uffe Breinholt og Stine Poulsen. Nederst fra venstre; Britt Nemmøe, Helene Skytte Olesen og Katrine Daugaard Jørgensen.

Læs om RUBOW arkitekters GDPR politik her