UCC Carlsberg

RUBOW_CarlsbergUCC_07
Campus Carlsberg
Et nyt moderne campus med plads til 10.000 studerende i Carlsberg Byen. Der er opført ca. 80.000 etagemeter, hvor omkring to tredjedele er indrettet til undervisning med bl.a. sportshaller, auditorier, trykværksted og bibliotek. Resten af byggeriet er indrettet til boliger, serviceerhverv samt dagligvarebutikker og andre udadvendte funktioner i bygningernes stueetager. Se Carlsberg Byen.

Det 160 år gamle Carlsberg bryggeri i København er i udvikling til et nyt, levende bykvarter – Carlsberg Byen. Bygningskomplekset forbinder Carlsbergs industriby med den Københavnske karréby i en serie af varierede bygninger, facader og et levende møde med byrum og byliv.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, Christensen & Co Arkitekter A/S, COBE arkitekter ApS, Nord Arkitekter ApS, Effekt I/S og NIRAS A/S har udarbejdet konkurrenceprojektet og projektforslaget for Carlsberg Byen P/S.

RUBOW arkitekter har stået for hovedprojektering i totalentreprise for NCC i samarbejde med Mikkelsen arkitekter A/S, 1:1 Landskab ApS og Rambøll A/S.

RUBOW_CarlsbergUCC_02

RUBOW_CarlsbergUCC_03

RUBOW_CarlsbergUCC_04

RUBOW_CarlsbergUCC_05

RUBOW_CarlsbergUCC_06

År  

2012-2017

Bygherre  

Carlsberg Byen (Realdania, Carlsberg, PFA Pension, PenSam og Topdanmark)

Sted  

København V

Størrelse  

101.000 m2

Totalentreprenør  

NCC

Arkitekt  

Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, Christensen & Co Arkitekter A/S, COBE arkitekter ApS, Nord Arkitekter ApS, Effekt I/S og NIRAS A/S har udarbejdet konkurrenceprojektet og projektforslaget for Carlsberg Byen P/S. RUBOW arkitekter har stået for hovedprojektering i totalentreprise for NCC i samarbejde med Mikkelsen arkitekter A/S, 1:1 Landskab ApS og Rambøll A/S.

Ingeniør  

Rambøll

Landskabsarkitekt  

1:1 Landskab

Fotograf/Visualisering  

Torben Eskerod