Fribo Holte interiør og wayfinding


Plejehjem med fokus på hjem
Fribo Holte er et moderne plejehjem beliggende i de smukkeste grønne omgivelser som nabo til Skovlyskolen. Lejlighederne er lyse og ligger i tæt kontakt til den omkringliggende natur, med gårdhaver og haver, med mulighed for at mødes og interagere med de øvrige beboere.

Vores ambition med både arkitektur, indretning og wayfinding er at skabe de bedst mulige rammer for beboere med fysiske og kognitive udfordringer og understøtte følelsen af ​​hjem, tryghed og selvhjælp – og dermed livskvalitet. Vi har indrettet ankomst og hall, fællesstue med café inde og ude, kontorer og dagligstuer til boligklyngerne.

Med indretningen har vi ønsket at bidrage til en hjemlig stemning, hvor der inviteres til fællesskaber og aktiviteter på tværs af huset. Vi har haft stort fokus på valg af materialer, farver og på at skabe stemning af hjem og ikke institution, der stadig lever op til alle de høje krav om brug, vedligehold og holdbarhed, der er i plejebyggeri samtidig med at skabe et professionelt og behageligt arbejdsmiljø for personalet.

Brugerproces
Indretning
Farvekoncept
Skiltning & wayfinding
Grafik på glas