Sommerhus i Tversted

Sommerhus-Tversted02
Sommerhus på kanten af Rebild Bakker
Sommerhuset har en fantastisk placering i udkanten af Skørping by i et nyt udstykket boligområde på kanten af skoven til Rebild Bakker. Her er det beliggende på en markant skråning og opført som en etplansvilla med udnyttet kælderetage.

Man ankommer til huset fra den allerede udlagte vendeplads med indkørsel herfra – indkørslen leder direkte hen til huset.

Sommerhuset ligger sig vinkelret på indkørselsvejen i en nord / sydgående retning og åbner sig mod udsigten – mod nord på grunden. Huset er således placeret på den sydlige del af grunden. Direkte fra parkeringen bevæger man sig igennem en anneksbygning og et indre gårdrum til hovedindgangen.
Sommerhus-Tversted01

Sommerhus-Tversted04

Indvendigt er huset udført som et åbent plan med en indre kerne med trappe, toilet og viktualierum. På stueplanet forefindes mindre entre, åbent køkken, spise/ophold og et værelse. Fra stuen er der direkte adgang til en nordvendt altan med udsigt over grunden. Trappen leder ned til kælderplanet der udnyttes til soveværelse med bad og walk-inn, kontor og et depotrum.

Sommerhus-Tversted03

År  

2013

Bygherre  

Privat

Sted  

Tversted

Samarbejdspartner  

Tri Conslut